Prinudno sleteo španski avion

Avion "erbas A320" sa 180 turista iz Norveške morao je prinudno da sleti na Kanarska ostrva, zbog tvrdnji jednog od putnika da se jedan od motora zapalio.

Izvor: Tanjug

Sreda, 10.06.2009.

15:42

Default images

Španske aerodromske vlasti (AENA) su saopštile da je avion, koji pripada španskoj aviokompaniji "Ibervorld", imao problema s motorom ubrzo po poletanju za Oslo, pa je bio primoran da se vrati na aerodrom na Kanarskim ostrvima sa koga je poleteo, prenele su agencije.

Portparolka AENA je demantovala da se avionu zapalio jedan od motora, ali je nekoliko putnika za norveške medije izjavilo da je jasno videlo plamen i čulo eksplozije.

Do incidenta je došlo nakon što je francuska nuklearna podmornica počela potragu za crnim kutijama iz aviona erbas “Er Fransa“, koji se srušio u Atlantiku pre više od nedelju dana, sa 228 putnika i članova posade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: