Ubijena maloletnica u Knjaževcu

U knjaževačkom centru za socijalni rad "Dr Mihajlo Stupar" danas oko 11 časova sedamnaestogodišnju J.D. ubio je njen nevenčani suprug Senad Redžić.

Izvor: B92

Utorak, 09.06.2009.

15:52

Default images

Njih dvoje došli su u Centar za socijalni rad da bi J.D. potpisala neophodna dokumanta radi preuzimanja starateljstva nad njihovim maloletnim detetom. Čim je sastanak počeo radnici Centra pokušali su da pomire Senada i J.D., a onda je iznenada Senad izvadio nož i više puta uboo J.D. na očigled prisutnih službenika. Nesretna devojka preminula je na licu mesta.

Posle ubistva Senad Redžić, rođen 1986. godine, pobegao je sa mesta događaja, ali ga je policija veoma brzo locirala i uhapsila.

Istražni sudija okružnog suda u Zaječaru Ljubinko Stanojević obavio je uviđaj, a istraga će utvrditi motive ovog ubistva.

Obdukcija tela J.D. iz Knjaževca biće obavljena sutra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: