Zemljotres i u Rusiji

Jak zemljotres od sedam stepeni po Rihterovoj skali pogodio je priobalje Rusije kod Kurilskih ostrva. Za sada nema podataka o žrtvama i šteti.

Izvor: Beta

Utorak, 07.04.2009.

08:50

Default images

Zemljotres se u 4.24 sata po Griniču dogodio na oko 293 kilometara od grada Kurilska, saopštila je Američka geološka služba. Epicentar je bio na 38 kilometara ispod površine Zemljine kore, navode američki seizmolozi.

Za sada još nema podataka o eventualnim žrtvama ili pričinjenoj materijalnoj šteti, a Centar za praćenje cunamija saopštio je da nema opasnosti od te pojave.

Japanska meteorološka služba navela je da je došlo samo do manjih potresa na severnom japanskom ostrvu Hokaido, ali da nema rizika od cunamija ni u toj zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: