"Infostan": Uskoro presek dugovanja

Nakon odluke Gradskog veća Beograda o otpisu kamata i sudskih troškova, u “Infostanu” kažu da građani presek dugovanja mogu očekivati za desetak dana.

Izvor: B92

Petak, 27.03.2009.

16:41

Default images

Ispred šaltera “Infostana” nema toliko gužve kao prethodnih dana, kada su se u nekim poslovnicama delili brojevi za čekanje u redu. Posle odluke Gradskog veća da se otpišu kamate i sudski troškovi, kao i da se omogući plaćanje u šest, a ne u četiri rate, Beograđane je najviše zanimalo koliki je tačan iznos novca koji treba da se plati.

Odluka obavezuje “Infostan” da građanima dostavi iznos glavnog duga i kamata, kao i to da ubuduće redovno čini putem mesečnih uplatnica.

U “Infostanu” kažu da građani presek dugovanja mogu očekivati za desetak dana, ali da još ne znaju na koji način će nadoknaditi sredstva onim građanima koji su već platili kamate i sudske troškove.

Na sajtu "Peščanika" možete pronaći formular za prigovor "Infostanu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: