Selidba studenata usred roka

Zbog održavanja Univerzijade, studenti Beogradskog univerziteta moraće ranije da polažu ispite i isele se iz studentskih domova, piše "Blic".

Izvor: B92

Subota, 14.02.2009.

03:21

Default images

Kako piše ovaj list, na hiljade studenata moraće ranije da završe nastavu, odmah zatim da polažu ispite do 20. juna, a oni koji su u Studentskom gradu u isto vreme i da se sele zbog održavanja Univerzijade. Uz to, na mnogim fakultetima niko ne zna kako će nastavu i ispitni rok završiti ranije.

Dekani tvrde da nisu na vreme obavešteni, a iz Organizacionog komiteta Univerzijade tvrde da je Senat Univerziteta pre dve godine znao datum manifestacije i da je trebalo da se pripremi.

Studenti za "Blic" kažu da su zabrinuti jer niko ne zna kako će ranije završiti sa nastavom, a pritom će spavaonice u Studentskom gradu morati da napuste usred junskog ispitnog roka.

Dekan Poljoprivrednog fakulteta Nebojša Ralević upozorava Senat Univerziteta da ne vidi način kako da završi godinu u junu kada je deo studentske prakse vezan za poljoprivredne poslove koji imaju tačne termine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: