Izgoreo splav Crni Panteri

Poznati beogradski splav Crni Panteri na Adi Ciganliji izgoreo je poslepodne. Kako B92 nezvanično saznaje, požar je izbio zbog loših instalacija.

Izvor: B92

Subota, 13.12.2008.

22:28

Default images

Komandno-operativni centar vatrogasne spasilačke brigade dobio je dojavu u 15.02 časova da je došlo do požara na splavu Crni Panteri.

"Mi smo na lice mesta sa osam vatrogasnih kola i 26 vatrogasaca stigli u roku od 13 minuta. Splav je bio u razbuktaloj fazi, krov je već bio pao. Mi smo brzo intervenisali i u roku od 15 minuta uspeli smo da ugasimo požar", kazao je Mile Jovičić, komandir vatrogasno-spasilačke brigade.

"Uzrok požara zvanično nije utvrđen, na licu mesta su bile uviđajne ekipe koje će naknadno utvrditi uzrok. Povređenih nije bilo, pričinjena je velika materijalna šteta, a prilikom akcije gašenja pronađene su tri plinske boce koje, na sreću, nisu eksplodirale", naveo je Jovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: