Istraga zbog nasilja u porodici

Tužilaštvo podnelo zahtev za sprovođenje istrage protiv Mladena Ilića zbog nasilja u porodici. Čovek optužen za zlostavljanje dece u Jagodini ponovo priveden.

Izvor: B92, Beta

Subota, 13.12.2008.

12:55

Default images

Portparol Republičkog javnog tužilaštva Tomo Zorić izjavio je da je zahtev za sprovođenje istrage podneo javni tužilac Drugog opštinskog suda u Beogradu. Podsetimo, prošle nedelje, u toku prepirke Ilića i njegove supruge u jednom podzemnom prolazu u Beogradu, njihova maloletna ćerka zadobila je opekotine od sone kiseline koja se prosula u toku svađe.

Zorić je takođe rekao da je istražni sudija Iliću odredio prtivor do 30 dana.

Radovanović nezadovoljan puštanjem optuženog

Vršilac dužnosti republičkog javnog tužioca Slobodan Radovanović rekao je danas da je "zaprepašćen" zbog postupka nadležnog tužioca u Jagodini koji je pustio iz pritvora osumnjičenog za zlostavljenje dve maloletne devojčice.

Pošto je tužilac Radovanović naložio da se ispitaju sve okolnosti pod kojima je on pušten iz pritvora, policija u Jagodini ga je ponovo uhapsila i biće mu određen pritvor.

Kako navodi današnji Blic, Aleksandra M. su u policijskoj stanici dve devojčice prepoznale kao čoveka koji ih je napao, fizički zlostavljao, pričao im vulgarnosti i tražio od njih da ga seksualno zadovoljavaju.

Blic prenosi da im je u Opštinskom tužilaštvu u Jagodini rečeno da za odredjivanje pritvora osumnjičenom nema zakonskog osnova, iako je ranije bio osumnjičen za bludne radnje u Ćupriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: