Cisterne i dalje na granici

Izvor: B92

Nedelja, 05.12.1999.

20:09

Default images
Mazut iz programa Energija za demokratiju koji je nakon desetodnevnog zadrzavanja na makedonsko jugoslovenskoj granici Evropska Unija odlucila da, zbog losih uslova zivota vozaca 14 cisterni, vrati u Skoplje, i dalje se sa vozacima nalazi na granicnom prelazu Presevo. Gradonacelnik Nisa, Zoran Zivkovic, izjavio je za B2 92 da se 14 cisterni sa mazutom i dalje nalazi na granicnom prelazu, jer carinski organi ne daju dozvolu da izadju iz zemlje i vrate se u Makedoniju.

Istovremeno je predsednik Izvrsnog odbora Skupstine opstine Pirot, Boban Tolic, izjavio je da je posle 10 dana u dva pirotska naselja u nedelju pocelo grejanje. Tolic je agenciji Beta rekao da je pirotska toplana od "Jugopetrola" u subotu uvece dobila jednu od cetiri cisterne mazuta, koje je opstina Pirot ranije platila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: