KFOR: Ubijene cetiri osobe

Izvor: B92

Nedelja, 05.12.1999.

20:00

Default images
Portparol KFOR-a, Rolan Lavoa, izjavio je da su u prethodna 24 casa u Pristini, okolini Gnjilana i Urosevcu ubijene cetiri osobe, javlja Beta. Major Lavoa je rekao da je telo osobe, ciji je nestanak prijavljen dan ranije, pronadjeno pored hotela u Zegovcu u okolini Gnjilana, a u Urosevcu je pronadjeno telo 56-godisnje Srpkinje koja je ubijena ispred svoje kuce sa cetiri metka koje su joj za sada nepoznati napadaci ispalili u grudi. Portparol Kfora je ponovio da su u subotu u centru Pristine pronadjena tela dva mladja Albanca, koji su, prema prvim rezultatima istrage, ubijeni iz vatrenog oruzja dan ranije. Rolan Lavoa je dodao da je u komandu juznog sektora multinacionalnih snaga u Prizrenu u subotu dopremljen Albanac koji je tesko povredjen u eksploziji nagazne mine, kao i da je u juznom delu Kosovske Mitrovice, iz do sada nepoznatih razloga, doslo do pozara na lokalnoj pijaci. Pripadnici Kfora prijavili su i da je u subotu uvece u blizini sedista Demokratskog saveza Kosova u Decanima doslo od manje eksplozije, u kojoj, medjutim, nije bilo povredjenih niti je pricinjena materijalna steta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: