Okrugli sto opozicije u cetvrtak nastavlja rad bez SPO-a

Izvor: B92

Sreda, 01.12.1999.

19:20

Default images
Nova sesija okruglog stola opozicije, na kojoj bi trebalo da se raspravlja o strategiji za vanredne izbore na svim nivoima u zemlji, bice odrzana u cetvrtak u prostorijama Demokratskog centra. Predsednik ove stranke Dragoljub Micunovic izjavio je na konferenciji za novinare da bi predstavnici opozicionih stranaka trebalo sutra da razmotre i "sudbinu" zajednickog zahteva za izbore i organizovanje okruglog stola opozicije i vlasti i izrazio nadu da ce se pozivu za okrugli sto odazvati svi dosadasnji ucesnici.

Srpski pokret obnove nece ucestvovati na novoj sesiji okruglog stola opozicije, jer smatra da je to "gubljenje vremena", izjavio je portparol SPO Ivan Kovacevic. On je agenciji Beta rekao da je "sada momenat za okrugli sto opozicije i vlasti" i dodao da je opozicioni okrugli sto potreban samo u slucaju da vlast da bilo kakav odgovor na dosadasnje zahteve opozicije”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: