Ljajić: Bramerc u decembru pred SB

Tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc podneće u decembru izveštaj SB o saradnji Srbije sa tim sudom, izjavio Rasim Ljajić.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 08.09.2008.

09:23

Default images

"Bramerc posle posete Srbiji ne podnosi poseban izveštaj Evropskoj uniji, ali to ne znači da će zvaničnici Brisela čekati do decembra jer tužilac će na njihov upit dati svoje mišljenje posle posete", naveo je predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić.

On je, gostujući na RTS-u, rekao da je teško predvideti kad će neki haški optuženik biti uhapšen i ocenio da se preostala dva optuženika neće doživotno kriti.

"Operativne aktivnosti su nastavljene, akcioni tim redovno sprovodi aktivnosti u potrazi za haškim optuženicima. Analizira se stanje i predlažu planovi, akcije i sve druge aktivnosti", kazao je Ljajić.

On je ponovio da Srbija ima veliki interes da uhapsi sve haške optuženike bez obzira na pritiske i ponovio da se nastoji da se to desi što pre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: