"Nije bilo prodaje oružja Gruziji"

Načelnik Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH Miladin Milojčić tvrdi da nijedan komad oružja nije otišao iz BiH put Gruzije.

Izvor: Beta

Subota, 16.08.2008.

11:54

Default images

Milojčić je naveo da već duže vreme nije bilo prodaje naoružanja i vojne opreme stranim kupcima i veruje da su u pitanju spekulacije. "U svakom slučaju, to ne može biti legalan posao i u teoriji, jedino što je moguće jeste da je neki kupac nekada preprodao naoružanje", kazao je on.

"Što se tiče Oružanih snaga, mi držimo pod kontrolom sve lokacije sa naoružanjem", rekao je Milojčić u intervjuu za banjalučke "Nezavisne novine".

Upitan da li je prošle godine bilo pokušaja prodaje "orkana" Gruziji, on je kazao da je to "starija priča koja nije trajala samo prošle godine".

"Međutim, od toga se odustalo kad su neke zemlje iz regiona sugerisale BiH da to, u političkom smislu, ne bi bio dobar potez", naveo je Milojičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: