Ocekuje se presuda sestorici studenata iz Otpora

Izvor: B92

Subota, 27.11.1999.

18:19

Default images
Sestorici aktivista studentske organizacije “Otpor” u Smederevu, sudija za prekrsaje u tom gradu, izreci ce u subotu presudu, ciji sadrzaj jos nije obelodanjen. Studenti su u petak, posle privodjenja od smederevske policije, izvedeni pred sudiju za prekrsaje. Prethodno je policija saopstila da ce nekoliko studenata iz organizacije “Otpor” biti i krivicno gonjeno, zbog pisanja parola i simbola svoje organizacije po fasadama zgrada u Smederevu. Policija, medjutim nije navela protiv kojih studenata ce pokrenuti krivicni postupak. Grupa aktivista “Otpora” je na platou, ispred crkve Svetog Djordja u Smederevu, u cetvrtak, organizovala akciju pod nazivom “Gazi sistem”, koju je policija prekinula i privela studente.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: