SPS se povlači iz koalicije

SPS će danas definitivno odlučiti da ne podrži stvaranje vladajuće većine u Skupštini Beograda sa DSS-NS i SRS, saznaju "Novosti".

Izvor: B92

Nedelja, 13.07.2008.

01:50

Default images

Ta odluka najvišeg rukovodstva SPS biće samo prvi korak i politička priprema terena za formiranje gradske vlasti sa listom "Za evropsku Srbiju" u narednim danima, do 22. jula, kada, po zakonu, svi organi moraju biti konstituisani, piše list.

Sutra, na prvoj sednici gradskih odbornika, prema našim saznanjima, neće se stvoriti nova vladajuća većina, već će se samo verifikovati mandati.

Istovremeno, intenziviraće se pregovori između SPS-PUPS i ZES, jer će postati vidljivo da druge većine, a koja je već ranije dogovorena, nema, zaključuju "Večernje novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: