SPS bi sa DS-om i DSS-om u Beogradu

Socijalisti su spremni na dogovor sa koalicijom ZES u Beogradu ukoliko bi lokalnu vlast činio i DSS, jer im je saradnja sa LDP-om neprihvatljiva, sanaje "Blic“.

Izvor: Blic

Ponedeljak, 23.06.2008.

01:18

Default images

Kako navodi ovaj list, u SPS-u smatraju da ima osnova za dogovor DS-a i DSS-a, ne samo zato što su do sada dobro sarađivali na nivou grada, već i zato što bi Gradski odbor DSS-a pristao na koaliciju sa demokratama i socijalistima.

Socijalisti procenjuju da ukoliko je Beograd uslov za formiranje republičke vlade, nijedna od opcija koje preostaju nije dobra, a to su prinudna uprava i novi izbori.

Prema saznanjima "Blica", kada su u pitanju razgovori o resorima u republičkoj vladi, najverovatnije će biti ukinuto Ministarstvo za Kosovo i Metohiju i to na inicijativu socijalista kojima je trebalo da pripadne taj resor. SPS je, kako je navedeno, zainteresovaniji da se vrati značaj Koordinacionom centru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: