BULATOVIC: PESICA DA ZAMENI KOSTUNICA?

Izvor: B92

Četvrtak, 27.09.2001.

13:11

Default images
Lider SNP-a Predrag Bulatovic, u intervjuu najnovijem broju podgorickog nedjeljnika "Monitor", najavio je mogucnost da saveznog premijera Dragisu Pesica u razgovorima o odnosima u federaciji zamijeni jugoslovenski predsjednik Vojislav Kostunica, prenosi dopisnik Radija B92. "Za mene je vazno da u tim razgovorima bude predstavljena savezna drzava. To moze da bude i predsednik SRJ", rekao je Bulatovic. Nakon sto je Dragisa Pesic odlucio da se povuce iz razgovora predlazuci pri tom da ga zamijeni neko iz savezne administracije ko ce biti prihvatljiv za sve, visoki funkcioner DPS-a Miodrag Vukovic u sredu je izjavio da ne dolaze u obzir nikakve "zamjene" iz nelegitimne Savezne vlade, bez obzira kako se one zovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: