“KOSTUNICA NIJE IMAO DRUGOG IZBORA”

Izvor: B92

Utorak, 25.09.2001.

13:53

Default images
Direktor “Stratedzik Marketinga” Srdjan Bogosavljevic izjavio je Fonetu da odustajanje jugoslovenskog predsednika Vojislava Kostunice od razgovora o buducnosti Federacije u najavljenoj formi nista novo nece doneti. "Novo bi bilo da se razgovori odrze, posto ozbiljnih razgovora ionako tesko moze biti zbog pat-pozicije u Crnoj Gori", rekao je Bogosavljevic i izrazio ocekivanje da ce jugoslovenski predsednik traziti nove forme za razgovore. Prema njegovim recima, Kostunica nije imao drugog izbora vec da otkaze razgovore, "to je bolje nego da na te razgovore ponovo niko ne dodje". Bogosavljevic je ocenio da je Kostunica na ovaj nacin "napravio manju stetu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: