KOSTUNICA PRIMIO PANICA

Izvor: B92

Petak, 21.09.2001.

22:15

Default images
Predsednik Savezne Republike Jugoslavije Vojislav Kostunica razgovarao je u petak uvece sa bivsim saveznim premijerom Milanom Panicem, koji je tokom prethodna dva dana boravio u Briselu, gde je imao niz sastanaka sa visokim funkcinerima Evropskog parlamenta, Evropske komisije i Sekreterijata Evropske unije. Teme razgovora bile su mogucnost otpisivanja ili olaksica za otplatu duga SRJ, finansiranje institucionalnih i zakonodavnih promena kako bi se omogucila direktna strana ulaganja, kao i izgledi za sto skorije ukljucivanje Beograda u evropske integracije, saopsteno je iz Kostunicinog kaboneta. Panic je obavestio Kostunicu o sadrzini tih razgovora i izrazio spremnost da pomogne SRJ u nastojanjima da brzo i efikasno regulise odnose sa kljucnim medjunarodnim institucijama, kaze se u saopstenju, prenosi Fonet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: