KOPRIVICA: DJUKANOVIC PRAVI KONTRAPRODUKTIVNE POTEZE

Izvor: B92

Sreda, 19.09.2001.

12:11

Default images
Portparol SNP Dragan Koprivica ocenio je u sredu da odustajanje predsednika Crne Gore Mila Djukanovica od razgovora sa predsednikom SRJ Vojislavom Kostunicom predstavlja "veliku gresku, koja je kontraproduktivna za Crnu Goru". Koprivica je izjavio agenciji Srna da bi za SNP "vece iznenadjenje bilo da je predsednik Crne Gore Milo Djukanovic otputovao na razgovore u Beograd sa jugoslovenskim predsednikom Vojislavom Kostunicom, nego to sto je odustao". Portparol SNP je naglasio da je to "jos jedan u nizu Djukanovicevih politickih lupinga". "SNP smatra da je to velika politicka greska crnogorskog predsjednika, jer time usporava kompletan proces demokratizacije i dogovoranja, ne samo na nivou federacije i odnosa Crne Gore i Srbije, nego i pregovore u Crnoj Gori", istakao je Koprivica. Prema njegovim recima, Djukanovic ce ovakvim politickim potezom "zaraditi negativne poene od medjunarodne zajednice, kojoj je ocigledno stalo da i u Crnoj Gori krenu demokratski procesi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: