BIN LADEN GLAVNI OSUMNJICENI ZA NAPADE

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2001.

11:38

Default images
Britanski sekretar inostranih poslova Dzek Strou izjavio je u ponedeljak da rezultati nezavisne britanske istrage pokazuju da je Osama bin Laden glavni osumnjiceni za teroristicke napade na Njujork i Vasington. "Sada je jasno, ne samo na osnovu onoga sto je receno u SAD, nego na osnovu nase odvojene istrage, da su Osama bin Laden i njegova organizacija prvi osumnjiceni za ovu teroristicku sramotu", rekao je Strou. On je ocenio da se svet suocava s potencijalno najopasnijom situacijom od kubanske krize sezdesetih godina proslog veka. Britanija je uputila poziv svojim gradjanima da ne putuju u Pakistan, a onima koji tamo vec borave da odmah napuste podrucja koja se granice sa Avganistanom, zbog ocekivane americke odmazde, javlja Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: