ABDUL HAI MUTMEN: BIN LADEN NIJE NAPAO AMERIKU

Izvor: B92

Utorak, 11.09.2001.

22:28

Default images
Portparol vladajucih avganistanskih Talibana Abdul Hai Mutmen izjavio je da saudijski disident Osama bin Laden ne moze biti odgovoran za seriju teroristickih napada u SAD u utorak, javlja Rojters, prenosi Srna. "Ono sto se dogodilo u SAD nije delo obicnih ljudi. To nije moglo biti delo neke vlade. Osama bin Laden to ne moze izvrsiti, niti to mozemo mi" - izjavio je Mutmen za Rojters. On je dodao da Talibani "ne podrzavaju terorizam", te da ovo "moze biti delo unutrasnjih neprijatelja SAD, ili njihovih najvecih rivala". "Osama za to nije sposoban. On ne moze obaviti ovakav posao" - dodao je talibanski portparol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: