Crnogorska partija predala listu

Crnogorska partija predala je Republičkoj izbornoj komisiji listu za predstojeće parlamentarne izbore, sa 85 kandidata za poslanike u Skupštini Srbije.

Izvor: B92

Petak, 25.04.2008.

17:42

Default images

Prema rečima lidera te stranke Nenada Stevovića, cilj je očuvanje interesa Crnogoraca koji žive u Srbiji. On kaže da članovi partije nisu ispostava nijedne političke opcije iz Crne Gore ili Srbije već autentitčni predstavnici Crnogoraca.

Inače, kutije sa potpisima dovezene su belom limuzinom, za koju kažu da nije iznajmljena, već da je poklon Crnogoraca iz Beograda.

"Postoji potreba da autentični predstavnici crnogorskog naroda artikulišu političke interese Crnogoraca. Tako, ja očekujem u periodu koji je pred nama, da se naša partija i brojčano pojača i da ljudi koji su u različitim drugim partijama bili do sada, to svoje iskustvo prenesu na pravo mesto i da se na kraju ipak bore za partiju, kojoj, po prirodi stvari, pripadaju", rekao je Nenad Stevović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: