DSS: Vlada Koštunice garant razvoja

Predstavnici koalicije DSS-NS, Slobodan Samardžić i Radomir Naumov, izjavili su da će nova vlada Srbije, na čelu sa Vojislavom Koštunicom, biti garant razvoja.

Izvor: B92

Subota, 19.04.2008.

17:03

Default images

Oni si naveli da će ta vlada biti i garant očuvanja integriteta i nastavka evropskih integracija Srbije. U protekle četiri godine ostvaren je najveći progres u razvoju Srbije u poslednjim decenijama, rekao je Samardžić u Prijepolju, u okviru kampanje za parlamentarne izbore.

On je dodao da je ostvaren konstantni privredni rast i društveni proizvod od pet do šest odsto, najveći u Evropi, da su istitucije bile stabilne i da je počela ozbiljna borba protiv korupcije.

Prema rečima Samardžića, jedina garancija da će biti nastavljeni ovi rezulati jeste da Vojislav Koštunica i Velimir Ilić ostanu na svojim funkcijama i u budućoj vlasti.

Naumov je kazao da će ravnomerni razvoj biti jedan od prioriteta i buduće Vlade i da će biti nastavljena gasifikacija cele Srbije "zbog čega je važno da kroz našu zemlju prođe magistralni gasovod".

I Prijepolje će, kao značajni duhovni centar, prema njegovim rečima, dobiti značajnu pomoć države, kao i manastrir Mileševa, koji su nalazi u neposrednoj blizini tog grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: