Čanak: DSS-NS poklanjaju NIS

Lider LSV-a Nenad Čanak optužio je premijera Srbije Vojislava Koštunicu da je "strani plaćenik jer želi da proda Naftnu industriju Srbije za ponižavajuće nisku cenu".

Izvor: B92

Petak, 18.04.2008.

13:56

Default images

"Narodnjačka koalicija poklanja najvredniji resurs ove zemlje kako bi dobila podršku za svoju politiku i kako bi Koštunica bio doživotni premijer. To jasno pokazuje ko je u ovoj zemlji strani plaćenik i zastupnik stranih interesa", rekao je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine na tribini u Beloj Crkvi.

On je Koštunicu optužio da na taj način, a uz pomoć stranih sila, pokušava da ostane "doživotni premijer".

Prema njegovim rečima, samo zgrade Naftagasa u Novom Sadu i Jugopterola u Beogradu vrede oko 600 miliona evra, a "narodnjaci" žele čitav NIS da prodaju za 400 miliona.

Čanak je kazao da su prave patriote oni političari koji se bore za narod svoje zemlje, da ima što bolji životni standard i da im država jača i ima što veći ugled.

"Koštunica je uspeo da mu narod bude sve malobrojniji, živi sve gore, a i država mu se smanjila, da manja ne može da bude", rekao je Čanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: