Koštunica: Zemlja pred iskušenjem

Lider DSS-a Vojislav Koštunica izjavio je da bi Srbija posle 11. maja trebalo da dobije jedinstvenu držatvornu, nacionalno odgovornu i poštenu vladu.

Izvor: Tanjug

Utorak, 15.04.2008.

18:28

Default images

Koštunica, koji je nosilac liste Demokratska stranka Srbija - Nova Srbija, naveo je danas u Negotinu da se zemlja nalazi pred velikim iskušenjem i da je jedan od tih poslova odbrana celovitosti Srbije i očuvanje Kosova kao njenog sastavnog dela.

On je rekao da "koalicija Čanak-DS-G17plus" tvrdi da je Kosovo nezavisno i da im se, zbog toga, više nije moglo verovati, jer zemlja koja jednom pristane da joj se uzme deo teritorije, može da bude na udaru i da neko "baci oko" i na njene druge delove.

"Potrebne su tri reči u tom Solaninom sporazumu da bi Srbija mogla da ga prihvati, a to je - Kosovo je Srbija", poručio je Koštunica.

Koštunica je kazao da Srbija nije i nikada neće biti izlovana i da joj je i zato posle 11. maja potrebna ozbiljna i odgovorna vlada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: