ISAKOV: PLATFORMA O AUTONOMIJI U PONEDELJAK

Izvor: B92

Subota, 18.08.2001.

11:45

Default images
Predsednik Raformista Vojvodine Mile Isakov izjavio je da ce zahtev za zakonodavnu, sudsku i izvrsnu vlast Vojvodine biti osnovni zahtev platforme koju usvojiti autonomaske stranke u ponedeljak, pisu “Vecernje novosti”. "Na ovaj nacin zelimo da vise ne postoji dilema treba li Vojvodini autonomija ili ne. Pitanje je samo kako ce izgledati njen konacan oblik", rekao je Isakov. Kako je najavljeno, sastanku u ponedeljak ce pored Isakova prisustvovati predsednik Lige socijaldemoktata Vojvodine Nenad Canak, predsednik Saveza vojvodjanskih Madjara Jozef Kasa i predstavnici niza manjih stranaka koji nisu zastupljene u pokrajinskoj skupstini. Na pitanje da li ce na sastanku ucestvovati i lider Koalicije Vojvodina Dragan Veselinov, Isakov je rekao da nece, jer nije ni pozvan, prenosi Fonet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: