Poziv Vuka Obradovica SPO-u

Izvor: B92

Subota, 13.11.1999.

11:24

Default images
Predsednik Socijaldemokratije Vuk Obradovic pozvao je lidera SPO-a Vuka Draskovica da “sto pre pozove predstavnike opozicionih stranaka da na sastanku usklade stavove kako doci do prevremenih izbora”. Obradovic je na konferenciji za novinare rekao da je taj poziv uputio Draskovicu zbog njegove “uloge u politickom zivotu Srbije” i “realne moci koju poseduje u gradovima, opstinama i medijima”. Predsednik socijaldemokratije je ocenio da to ne bi bilo u koliziji sa naporima koje cini predsednik Demokratskog centra, Dragoljub Micunovic.

Povodom stavova koje su se culi sa konferencija za novinare DS-a i Socijaldemokratije, savetnik predsednika SPO-a, Ognjen Pribicevic izjavio je za Radio B2 92 da SPO veoma ceni poziv Vuka Obradovica.”Dosada je opozicija u Srbiji postigla dogovor oko dve vazne stvari, a to su borba za ravnopravne demokratske i fer izbore i druga tacka je politika otvaranja prema SAD-u. To je minimum oko cega se moze dogovarati – sve ostalo su tehnicka pitanja”, rekao je Pribicevic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: