AKO SE NE OTKRIJU SVE CINJENICE, NIJE MOGUCA SARADNJA U DOSu

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2001.

08:53

Default images
Predsednik Vlade Srbije Zoran Djindjic zahteva da se u narednih nekoliko dana do poslednjeg detalja razresi cela prica oko "slucaja Gavrilovic", jer bez toga nije moguca nikakva dalja saradnja u DOS-u, i najavljuje da bi u narednih nekoliko dana trebalo da se odrzi sednica Predsendistva DOS-a na kojoj ce se razgovarati o ovoj temi. On je za "Blic" od cetvrtka istakao da insistira da se utvrdi odgovornost svih koji su ucestvovali u toj prici, prenosi SRNA. "Da se jasno kaze postoje li indicije i dokazi da neko u Vladi saradjuje sa kriminalom i, ako postoje, da se tacno kaze gde, kada i ko. U suprotnom, da se utvrdi ko je plasirao te dezinformacije i da on odgovara za to", istakao je Djindjic.

Na pitanje zasto su se clanovi Vlade prepoznali kada u tekstu pise da se sumnja na spregu pojedinih predstavnila vlasti sa kriminalom, Djindjic je ocenio da sigurno niko iz Kostunicinog kabineta nije izneo optuzbe na racun samog saveznog predsednika ili Vlade SRJ, kao i da je sigurno da se te optuzbe ne odnose na predsednika Srbije Milana Milutinovica.

U vezi optuzbi "Fajnensel tajmsa" da je umesan u sverc cigareta, Djindjic je istakao da se "na prvi pogled vidi da je to ‘Nacionalova’ kuhinja" i da je komicna pretpostavka da je neko iz opozicije za vreme Slobodana Milosevica mogao u Srbiji da se bavi svercom cigareta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: