MIRA MARKOVIC ZATRAZILA NOVU VIZU

Izvor: B92

Sreda, 15.08.2001.

19:19

Default images
Supruga bivseg predsednika SR Jugoslavije /SRJ/ Slobodana Milosevica Mira Markovic zatrazila je novu vizu, kako bi ponovo posetila svog supruga, koji se nalazi u zatvoru Haskog tribunala, navodi "Free Serbia", pozivajuci se na Bi-Bi-Si. "Holandske vlasti najpre moraju da utvrde gde Mira Markovic namerava da odsedne, pre nego sto odluce o njenom zahtevu", rekao je portparol holandskog Ministarstva inostranih poslova. Miri Markovic je u julu bila odobrena trodnevna viza za boravak u Holandiji, nakon sto je EU odustala od zabrane ulaska na njenu teritoriju licima blisko povezanim sa Milosevicem. Njeni advokati su posle te posjete rekli da Mira Markovic namerava da zatrazi dozvolu za neogranicen boravak u Holandiji, kako bi mogla da bude uz svog supruga koji ceka sudjenje za ratne zlocine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: