DSS: Kampanja protiv defetizma

Predrag Bubalo najavio da će DSS u predizbornoj kampanji voditi borbu protiv defetizma i zastrašivanja naroda.

Izvor: Beta

Petak, 14.03.2008.

13:28

Default images

"Niko od onih koji govore o nekim propuštenim stvarima i dobitima ne kaže koja je kompanija u pitanju i koji je iznos tih investicija koji je trebalo da dođe u Srbiju", rekao je visoki funkcioner Demokratske stranke Srbije novinarima u Privrednoj komori Srbije. Kako je naveo, defetizam je vrlo opasna stvar i to je prizivanje i teranje stranih investitora.

"Takvo horsko pevanje koje se dešava od određenih ljudi na našoj političkoj sceni i stvara takvu negativnu klimu", rekao je Bubalo dodajući da će svi investitori koji su čvrsto odlučili i doći na tržiste Srbije.

Ilić: Formiraćemo ozbiljnu vlast

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izrazio je danas uverenje da će koalicija DSS-NS, posle majskih izbora, moći da formira "ozbiljnu vlast koja će graditi zemlju".

"Koalicija DSS-NS će nastaviti da radi ono što je oduvek radila, a to je želja da Srbija krene punom parom napred", rekao je on.

Ilić, koji je i ministar infrastrukture, ocenio je da je prethodna Vlada Srbije bolje radila nego aktuelna i podsetio da je koalicija DSS-NS izgubila poverenje u svoje koalicione partnere DS i G17 plus zbog stavova oko Kosova i Metohije.

On smatra da će građani to uspeti da uvide i da će na predstojećim izborima ukazati poverenje koaliciji DSS-NS.

Ilić je ocenio da političke opcije "koje su već rušile tri vlade" neće dobiti poverenje građana na predstojećim izborima.

Lider NS smatra i da najave nekih širih koalicija na političkoj sceni Srbije neće dovesti do toga da one imaju pozitivne rezultate na izborima, istakavši da će građani prepoznati politiku DSS-NS.

Ilić nije želeo da komentariše najavu predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka da će protiv njega podneti krivičnu prijavu zbog klevete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: