DS bez konačne odluke o koalicijama

Demokratska stranka još nije donela konačnu odluku o načinu izlaska na izbore, izjavila je funkcionerka DS-a Nada Kolundžija.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.03.2008.

16:22

Default images

On je navela da će, pri odlučivanju o koalicijama, DS voditi računa da se ne izgubi nijedan glas za evropski put Srbije. "DS pažljivo i sa punom odgovornošću razmatra sve opcije, imajući, pre svega, u vidu potrebu da svaki glas građana koji su opredeljeni za evropski put Srbije bude siguran tako da buduća vlada bude ona koja će Srbiju voditi u Evropu", rekla je Nada Kolundžija.

Ona je rekla da će DS, pre svega, imati na umu potrebu da ne bude izgubljen nijedan glas građana koji se opredeljuju za ubrzavanje evropskih integracija Srbije i da će na osnovu toga donositi sve odluke vezane za predizborne i postizborne koalicije.

Kolundžija je rekla da je jedino potpuno dogovoreno da na izbore DS izađe zajedno sa Sandžačkom demokratskom partijom Rasima Ljajića.

Ona je podsetila na stav DS-a da nije najbolji trenutak za izbore i da je dosadašnji sastav Skupštine trebalo da usvoji još neke važne dokumente.

Nada Kolundžija je ocenila i da je Demokratska stranka potpuno spremna za izbore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: