MOLBA ZA POMOC UPUCENA SEFU KRIMINALISTICKE SLUZBE UNMIK

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.08.2001.

13:56

Default images
Clanovi porodica nestalih i kidnapovanih Srba uputili su sa protestnog skupa u ponedeljak u Gracanici pismo sefu Centralne kriminalisticke sluzbe UNMIK policije Brajanu Koksu u kojem se trazi pomoc u resenju problema 1300 nestalih i kidnapovanih kosmetskih Srba, javlja Srna. "Posto nismo naisli na razumevanje sefa UNMIK-a Hansa Hekerupa, od Vas trazimo da pomognete u resavanju ovog pitanja" - kaze se u pismu. "Ocigledno je da niko ne zeli da se sastane sa nama da vidi ili cuje nase zahteve, ali cemo upravo zbog toga nastaviti sa protestnim okupljanima u Gracanici sve do iznemoglosti" - rekao je Sasa Perenic, clan Udruzenja rodbine nestalih i kidnapovanih. On je dodao da su predstavnici Haskog tribunala na sastanku odrzanom pre dva dana sa delegacijom ovog udruzenja rekli da je na Kosovu kidnapovano ili nestalo "samo desetak Srba".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: