COVIC: PROBLEM RESEN SAMO U PRVOJ FAZI

Izvor: B92

Nedelja, 05.08.2001.

08:49

Default images
Potpredsednik Vlade Srbije, Nebojsa Covic, izjavio je Radiju B92 da je poslednji napad na policiju u Muhovcu pokusaj da se diskredituje ono sto je Vlada uradila na jugu Srbije i da se skrene paznja sa problema Kosova. Covic je medjutim, dodao da ima i propusta policije koja se, kako je rekao, opustila: “Problem na jugu Srbije resen je u prvoj - bezbednosnoj fazi i dalje mora da se radi po planu i programu sistematski, osmisljeno. Mislim da u ovome sto se dogodilo ima propusta nase policije - opustanja, neorganziacije, nepostovanje plana i programa iako se svaki dan od strane ljudi iz Koordinacionog tela daju prezicne informacije i instrukcije kako da se radi. Dali smo rok do polovine ovog meseca posle toga cu ja izaci u javnost i reci kako koji resor i ministarstvo mora da sprovodi neki posao a ne sprovodi ga”, rekao je Covic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: