SPS: Još nije gotovo

Ivica Dačić je ocenio da je sinoćnji miting u Beogradu veoma uspeo i naveo da "ne bi trebalo da se sve na tome završi".

Izvor: B92

Petak, 22.02.2008.

13:32

Default images

"Moramo da držimo zemlju u stanju neke političke mobilnosti. Apsolutno sam protiv toga da neko misli da smo sa ovim mitingom sve završili, naprotiv, mislim da političke aktivnosti treba ubrzati, ali zanemariti strančarenja", rekao je predsednik Socijalističke partije Srbije učestvujući u emisiji jagodinske televizije "Palma plus".

On je ocenio i da bi predsednik Srbije ili predsednik Vlade trebalo da pozove sve predstavnike stranaka koje imaju poslanike u parlamentu "da se dogovorimo šta da radimo sa državom u ovom trenutku".

Ružić: Legitimisana politika iz 90-tih

Funkcioner SPS-a Branko Ružić ocenio je danas da je politika te stranke iz 1990-ih "u ovim teškim danima" za državu doživela pun legitimitet.
"Principijelna politika SPS-a iz poslednje decenije 20. veka doživela je u ovim teškim danima pun legitimitet svih relevantnih političkih faktora u Srbiji, dokazujući da se, bez obzira šta su neki ranije mislili, država može odbraniti jedino na taj način", rekao je Ružić.

U saopštenju SPS-a navodi se da je Ružić, kao predsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora partije, prisustvovao sastanku Okružnog odbora socijalista za Kosovsko-mitrovački okrug.

Na sastanku u Kosovskoj Mitrovici je istaknuto da će SPS biti prisutan u svim mestima pokrajine gde žive Srbi a iskazana je i spremnost da se na svaki način pomogne odbrani pokrajine i borbi protiv samoproklamovane države koju "vode osvedočeni teroristi i narko dileri".

Svi učesnici sastanka su podržali i učestvovali u protestu studenata u Kosovskoj Mitrovici koji je, simbolično, počeo u 12:44, što je aluzija na Rezoluciju UN 1244.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: