SPS JOS NIJE ODREDIO PUTNIKE ZA HAG

Izvor: B92

Četvrtak, 02.08.2001.

20:32

Default images
Clan Izvrsnog odbora SPS-a Zarko Obradovic rekao je da jos nije odredjena petoclana delegacija koja bi trebalo da poseti bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica u Hagu, javlja Radio B92. Medjutim,kako Tanjug nezvanicno saznaje,a radio Beograd prenosi, tu delegaciju Slobodan Milosevic je vec odredio i nju sacinjavaju Zivorad Jovanovic, Zivorad Igic, Bogoljub Bjelica, Slavica Djukic Dejanovic i Borivoje Drakulovic. Obradovic je takodje dodao da se na izvrsnom odboru SPS-a u sredu razgovaralo o radu te partije, kao i kritickim ocenama Branislava Ivkovica, koje je Slobodan Milosevic izrekao prosle srede. “Cetiri glavna zakljucka provejavaju. To je jacanje jedinstva partije, jacanje odgovornosti rukovodstva, pojedinaca i partijske discipline, jacanje moralne i politicke podrske predsedniku Milosevicu i puno uvazavanje clanstva, simpatizera i gradjana”, naglasava Obradovic. On je takodje dodao da se iz ovoga moze zakljuciti kako ce se postupiti prema potpresedniku te partije Branislavu Ivkovicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: