Odložena Beovizija

Radio-televizija Srbije odlučila juče da odloži muzički festival Beovizija, koji je trebalo da bude održan 19. i 20. februara u Centru "Sava".

Izvor: B92

Utorak, 19.02.2008.

07:20

Default images

Odluku je, kako se navodi u saopštenju, donela glavni i odgovorni urednik Zabavnog programa RTS-a Sanda Šuša, posle konsultacija sa kolegijumom i generalnim direktorom RTS-a. "Odlaganje našeg festivala u ovim danima smatram pitanjem nacionalne odgovornosti i građanskog reda", navela je Šuša u saopštenju.

U saopštenju se navodi da RTS očekuje da će ovu odluku podržati svi autori i izvođači pesama, izvršna produkcija "Megaton", kao i Evropska radiodifuzna unija.

Sanda Šuša je dodala da se za sada ne zna precizno do kada se odlaže Beovizija, ali da će najverovatnije biti održana početkom marta.

Ona je kazala i da pomeranje festivala Beovizija, na kome treba da se izabere predstavnik Srbije na evrovizijskom takmičenju, neće uticati na održavanje Pesme Evrovizije 2008. u maju u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: