Đubre iz Napulja na aukciji

Na internet aukcijskom sajtu iBej pojavio se oglas na kome se nudi đubre iz Napulja i okoline.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 13.01.2008.

14:50

Default images

Ova područja su već više nedelja preplavljeni sa preko 100.000 tona raznog đubreta koje niko ne uklanja."Dobar posao! Prodajemo đubre iz Napulja i okoline staro preko 30 dana, najrazličitije vrste i obima", navedeno je u oglasu uz koji idu i fotografije na kojima se vide gomile smeća nagomilanog na ulicama mesta Tore Anuncijata, nedaleko od Napulja.

"Kupite što više đubreta, lučke troškove platićete samo jednom! Hvala!", stoji u tekstu u kojem se kritikuju oni koji su profitirali u ovoj krizi dok su deca primorana da udišu zagađeni vazduh i idu u školu probijajući se kroz brda otpada.

Đubre po ceni od 0,99 evra bez navođenja prodavane količine, može se kupovati do kraja iduće sedmice.

Preko 110.000 tona đubreta nagomilalo se u Napulju i okolini od kraja minule godine, ali pred kraj prošle sedmice situacija se donekle popravila.

U ukljanjanje đubreta uključena je vojska, a ono će biti upućeno u druge oblasti u zemlji po cenu da i tamo izazove tenzije, prenele su agencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: