Sindikat protiv modela deobe akcija

Predsedništvo Konfederacije slobodnih sindikata nije saglasno s Vladinim predlogom Zakona o podeli besplatnih akcija.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.12.2007.

08:28

Default images

Oni su objasnili da imaju značajne primedbe i da očekuje da će ih Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja ugraditi u konačnu verziju Zakona. Predlog Zakona o podeli besplatnih akcija građanima Vlada Srbije usvojila je na prošlonedeljnoj sednici i dostavila po hitnom postupku u skupštinsku proceduru.

Konfederacija je istakla da će primedbe, ukoliko ih Vlada ne prihvati , dostaviti poslaničkim klubovima i članovima Skupštine Srbije.

U slučaju da Vlada i Skupština usvoje predlog Zakona u sadašnjem obliku, Konfederacija najavljuje da će radikalizovati aktivnosti i pozvati građane Srbije da joj se pridruže.

"Postojeći predlog Zakona je veoma nesistematizovan, a pregovori sindikata sa Ministarstvom vođeni su u vrlo kratkom periodu bez kvalitetne javne rasprave", navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: