VJ DEMANTUJE DA JE UCESTVOVALA U EKSTRADICIJI MILOSEVICA

Izvor: B92

Subota, 30.06.2001.

14:02

Default images
Vojska Jugoslavije negirala je u subotu svoje ucesce u ekstradiciji bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica Haskom tribunalu, navodeci da joj nije poznato kako su to nadlezni organi Republike Srbije ucinili. "Milosevic od Beograda do Tuzle nije prebacen helikopterom VJ i u to vreme bili su aktivni helikopteri Ministarstva unutrasnjih poslova Republike Srbije, koji, kao nadlezni, znaju kako je ekstradicija izvrsena", navodi se u saopstenju izdatom na zvanicnom veb-sajtu VJ. Napominje se da je ovo saopstenje izdato povodom izjave glavnog tuzioca Haskog tribunala Karle del Ponte da je Milosevic od Beograda do Tuzle prebacen helikoptertom VJ i "drugih informacija o navodnom ucescu VJ u postupku ekstradicije", prenosi Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: