SPS NEMA POTVRDU O IZRUCENJU

Izvor: B92

Četvrtak, 28.06.2001.

21:45

Default images
Generalni sekretar Socijalisticke partije Srbije Zoran Andjelkovic izjavio je da nema potvrdu da li je Slobodan Milosevic izrucen Haskom tribunalu. "Nemamo potvrdu da li je po odluci Vlade Srbije postupljeno ili ne", rekao je Andjelkovic na konferenciji za novinare. On je dodao da su pristalice SPS, koje su ispred Centralnog zatvora, od upravnika dobili informaciju da "niko nije izrucen iz ovog zatvora". Andjelkovic je podvukao da su i advokati Slobodana Milosevica dobili informaciju da "niko nije otisao iz zatvora", kao i da porodica Milosevica nema potvrdu o izrucenju. "Imamo iskustvo da dezinformacije mogu biti namerne, dok ne saznamo ne mozemo nista da potvrdimo", rekao je Andjelkovic i dodao da je ova partija bezuspesno pokusavala da stupi u kontakt s predsednikom SRJ Vojislavom Kostunicom i "s nekima iz Vlade Srbije". "Ako je odluka Vlade Srbije sprovedena, SPS ce se protiv nje boriti svim politickim sredstvima, sto ukljucuje zahtev da se za petak zakaze zasedanje Savezne skupstine", rekao je Andjelkovic. On je zakljucio da bi "republicka vlada trebalo da podnese ostavku jer je ovo prvi put da Vlada ponisti odluku Ustavnog suda", javlja Fonet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: