PREKINUTA SEDNICA SKUPSTINE CRNE GORE

Izvor: B92

Četvrtak, 28.06.2001.

20:30

Default images
Skupstina Crne Gore u prekinula je zasedanje u 19:30 na zahtev poslanika SNP zbog aktuelnih dogadjaja u Beogradu u vezi sa izrucenjem Milosevica Hagu. Nastavak sednice zakazan je za ponedeljak, javlja Srna.

Politicki lider Liberalnog saveza Crne Gore Miodrag Zivkovic izjavio je povodom izrucenja Slobodana Milosevica Hagu da "treba biti objektivan, jer je Srbija u velikim problemima i treba joj novac". "I nije prvi put da se za tako veliki novac za prezivljavanje jednog naroda napravi jedan ovakav potez", rekao je Zivkovic. On je naglasio da LS ovaj dogadjaj ne iznenadjuje i da je ovo ocekivani epilog krize zvane Milosevic. Prema njegovim recima, Milosevic je na putu za Hag i LS je bio siguran da nista nece spreciti novu vlast u Srbiji da ga izruci. "Smatramo da ce Milosevicu biti mnogo bolja sudbina u Hagu nego da trune po beogradskim zatvorima. Sigurno je da ce ovo biti veliki doprinos za utvrdjivanje prave odgovornosti za sve ono sto se desavalo na prostorima bivse Jugoslavije punih 11 godina", rekao je Zivkovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: