SIRAK: SNAZNA PORUKA O LJUDSKOM DOSTOJANSTVU

Izvor: B92

Četvrtak, 28.06.2001.

21:05

Default images
Francuski predsednik Zak Sirak pozdravio je izrucenje Slobodana Milosevica Haskom tribunalu i dodao da ce to "poslati snaznu poruku o ljudskom dostojanstvu." "Milosevic, optuzen za ratne zlocine i zlocine protiv humanosti, konacno ce odgovarati za svoje postupke. Njegovo izrucenje Tribunalu je akt pravde", navodi Sirak u saopstenju. Sirak je pohvalio vlasti Srbije zbog izrucenja Milosevica, rekavsi da se njihova odluka moze uzeti za primer. "Od sada ce svi znati da se ne moze rugati esencijalnim vrednostima ljudskog dostojanstva bez rizika da se za to odgovara. Odluka vlasti u Beogradu je glavni doprinos afirmaciji prava i pravde u svetu", ocenio je Sirak, javlja Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: