KRSTIC: PRIMOPREDAJA DUZNOSTI U TOKU

Izvor: B92

Nedelja, 17.06.2001.

22:13

Default images
Dosadasnji komandant Zdruzenih snaga bezbednosti na jugu Srbije general-potpukovnik Ninoslav Krstic izjavio je u nedelju FoNetu da je na osnovu naredjenja nacelnika Generalstaba Vojske Jugoslavije u toku primopredaja duznosti njegovom nasledniku Momcilu Momcilovicu.

"U subotu je primopredaja pocela time sto smo helikopterom obisli sela u Kopnenoj zoni bezbednosti, a ja sam veoma zadovoljan sto smo posle dve godine mogli helikopterom da obidjemo to podrucje", rekao je Krstic. Na pitanje o velikom interesovanju javnosti za njegovu smenu, Krstic je odgovorio "da vojnik ide tamo gde mu se naredi". "Prema naredbi, trebalo bi da ostanem na jugu Srbije do 2. jula, ako se nesto ne promeni", rekao je Krstic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: