ODBRANA CEKA ODLUKU TUZILASTVA

Izvor: B92

Subota, 16.06.2001.

16:03

Default images
Ukoliko Tuzilastvo Okruznog suda u Beogradu tokom naredne sedmice odluci da podigne optuznicu protiv bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica, odbrana ce imati pravo da ulozi prigovor, rekao Milosevicev advokat Toma Fila. Fila je za “Ju info” rekao da Tuzilastvo Okruznog suda u Beogradu, kome ce u ponedjeljak biti dostavljeni predmet protiv Milosevica i tri bivsa drzavna funkcionera, ima osam dana da podigne optuznicu, ali i da trazi dopunu ili prosirenje istrage. "Ostaje da se saceka odluka Tuzilastva i ukoliko bude prosirenje istrage da vidimo sta je u pitanju", rekao je Fila. Fila je izrazio zadovoljastvo sto se "konacno utvrdjuje da Milosevic s hladnjacom nema nikakve veze". On je potvrdio je da ce odbrana u ponedeljak podneti zalbu na prethodnu odluku istraznog sudije, kojom je odbijen predlog da Milosevic bude pusten na slobodu za sta je ponudio kucu kao jamstvo, javlja Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: