Ilić: Ne interesuje me Odbor

Velimir Ilić kaže da ga ne interesuje da li će Odbor za sprečavanje sukoba interesa pokrenuti postupak protiv njega.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.10.2007.

17:29

Default images

Ministar za infrastrukturu Velimir Ilić kaže da ga ne interesuje da li će Odbor za rešavanje sukoba interesa pokrenuti postupak protiv njega zbog gradnje kardiovaskularne bolnice u selu Kačulice kod Čačka. "Nemam pojma i to me uopšte ne interesuje", kaže Ilić.

Odbor za rešavanje sukoba interesa juče je odlučivao povodom zahteva da se utvrdi da li je Ilić u sukobu interesa jer je finansijer i vlasnik budućeg zdravstvenog centra.

Ilić je danas negirao da se iz tog posla povukao na preporuku nekog iz Vlade Srbije, navodeći da je od njega sam odustao pre nekoliko meseci.

"Nije mi niko poručio da odustanem. To je jedan posao koji je bio dobar, izuzetno human, i video sam da to nije shvaćeno na način kako je trebalo da se shvati i odustao sam od toga već pre nekoliko meseci, i to je definitivna odluka", kaže ministar.

Izgradnja kardiovaskularnog centra u blizini Čačka počela je u proleće ove godine, bez neophodnih građevinskih dozvola. Ilić je potvrdio da je parcela na kojoj se gradi u njegovom vlasništvu i da će s nekoliko partnera biti finansijer i vlasnik, ali je pre nekoliko dana objavio da se povlači iz tog posla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: