“NEKI LIDERI DOS-A VISE BI VOLELI DOGOVOR SA DJUKANOVICEM”

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.06.2001.

23:20

Default images
Predsednik Socijalisticke narodne partije Predrag Bulatovic izjavio je da bi neki lideri koalicione Demokratske opozicije Srbije vise voleli da se o saradnji sa Haskim tribunalom dogovore sa Milom Djukanovicem, nego sa SNP. Bulatovic je u intervjuu koji beogradski "Glas javnosti" objavljuje u broju od utorka rekao da je "protiv teskih reci i zaostravanja situacije, pa cak i ako bi doslo do raspada koalicije Demokratske opozicije Srbije i SNP". "Teskim recima i zaostrenom situacijom ne treba opterecivati neke mozda buduce odnose. Mi smo i predlogom da cemo razmisljati da podrzimo manjinsku vladu DOS-a rekli da u sustini ne zelimo razlaz sa dominantnom vecinom u Srbiji", rekao je Bulatovic. Bulatovic nije iskljucio mogucnost da narednih dana dodje do kontakata ili ca predsjednikom SRJ Vojislavom Kostunicom, kao i sa DOS-om i dodao da sve "zavisi kako ce odluciti predsednik SRJ".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: