DJUKANOVIC NAJAVIO FORMIRANJE VLADE I KONGRES DPS

Izvor: B92

Subota, 09.06.2001.

16:38

Default images
Nakon konstituisanja nove crnogorske vlade pocecemo pripreme za odrzavanje kongresa Demokratske partije socijalista. Na tom kongresu cemo dopisati nas partijski program sa onim opredjeljenjima koje smo prihvatili na Glavnom odboru i koja su prihvacena od politicke javnosti Crne Gore, rekao je u subotu crnogorski predsjednik i lider DPS Milo Djukanovic na prvoj izbornoj konferenciji mladih te partije, javlja dopisnik Radija B92. On je rekao da su za pobjedu na posljednjim parlamentarnim izborima najzasluzniji mladi Crne Gore koja je zdusno podrzala najnoviji partijsko-politicki program DPS, rekao je Djukanovic. "Kad kazem najnoviji program, mislim da je to program koji je u kontinuitetu dogradjivan i koji je, rekao bih i finalno dogradjen na nekoliuko mjeseci uoci vanrednih parlamentarnih izbora i koji ce svoj konacni izraz dobiti, nadan se, na skorasnjem Kongresu Demokratske partije socijalista u vidu naseg partijskog programa", rekao je Djukanovic. "Unutar nase partije postoji jedan dio strukture koji je zamoren i potrosen svih ovih godina u borbi za opsrtanak Crne Gore. Nasa je namjera da nakon konstituisanja nove crnogorske Vlade krenemo u pripremi partijskog kongresa gdje cemo napraviti odredjene kadrovske promjene na svim nivoima unutar partije, zakljucio je crnogorski predsjednik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: