SNP POZVALA KOSTUNICU DA OBEZBEDI NASTAVAK RAZGOVORA

Izvor: B92

Četvrtak, 07.06.2001.

08:08

Default images
Socijalisticka narodna partija pozvala je predsednika Jugoslavije Vojislava Kostunicu da obezbedi nastavak razgovora SNP-a i DOS-a kako bi bilo pronadjeno zajednicko resenje u vezi sa donosenjem Zakona o saradnji SRJ sa Haskim tribunalom. U saopstenju sa sednice Izvrsnog odbora se navodi da je SNP "svesna trenutka u kome se nalazi nasa zemlja" i da problem saradnje sa Tribunalom sagledava sa "aspekta dugorocnih drzavnih interesa, kao i neposrednih interesa gradjana". "SNP se zalaze za saradnju sa medjunarodnom zajednicom i integraciju u medjunarodne politicke, finansijske, trgovinske i druge organizacije, uvazava cinjenicu da je Haski tribunal formiran rezolucijom Saveta bezbednosti i da s njim treba da se saradjuje, uz postovanje drzavnog i nacionalnog dostojanstva," navodi se u saopstenju sa sednice Izvrsnog odbora SNP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: