BATIC: NEMAMO STA DA RAZGOVARAMO AKO SNP NE PROMENI STAV

Izvor: B92

Sreda, 06.06.2001.

20:29

Default images
Jedan od lidera DOS-a Vladan Batic, u izjavi za Radio B92 istice da je saopstenje SNP-a nejasno i da DOS nema sta da razgovara sa ukoliko Socijalisticka narodna Partija ne promeni svoj stav. “To saopstenje me podseca na onu seriju ‘Djekna jos nije umrla, a ka’ce ne znamo’. Nista nam nije jasno - svega tu ima, izuzev toga da li su nesto promenili u svojoj odluci i da li prihvataju jedinstven predlog DOS-a. Mi nemamo vise o cemu da razgovaramo. Nasa ponuda je uzmi ili ostavi. Dakle, jedan savezni zakon, onako kako je to napisano, i to je sve. Ne razumem potrebu da se to dodatno prolongira i ne znam, posto su opstinski, mesni i seoski i svi ostalo odbori SNP-a odlucili o tome, ko bi sada i kako mogao tu veliku drzavotvornu odluku da promeni”, rekao je Batic.

On je ocenio da Predrag Bulatovic i ostali celnici SNP-a svojim stavom prema zakonu razbijaju Saveznu Republiku Jugoslaviju. “Moramo da vodimo racuna o interesima gradjana Srbije. Oni treba da zive u jednoj modernoj, savremenoj, evropskoj i medjunarodno priznatoj Jugoslaviji, a ne izolovanoj, jer, 10 godina nas je valjda naucilo pameti. Ne smemo dozvoliti da nekoliko desetina, ili stotinak hiljada gradjana Crne Gore odlucuju o sudbini nekoliko miliona ljudi u Srbiji”, zakljucio je Batic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: