"Marš neonacista provokacija"

Gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković izjavila je da je najavljeni marš neonacista "provokacija za Novi Sad".

Izvor: Beta

Sreda, 12.09.2007.

22:58

Default images

"To je provokacija za grad u kojem su fašisti 1942. godine izveli raciju i koji je zbog žrtava u borbi protiv fašizma u nekadašnjoj SFRJ dobio Orden narodnog heroja", kazala je Gojkovićeva za Novosadski radio 021.

Ona je izrazila nadu da će policija prepoznati da je najavljeni skup "provokacija" za Novi Sad, jer ga najavljuje organizacija čiji su članovi već osudjivani.

"Nije mi jasno kako ne može da se spreči takvo delovanje", kazala je gradonačelnica Novog Sada i dodala da ne zna puno o najavljenom skupu ponovivši da je to posao za policiju.

"Iskreno se nadam da će policija na pravi način reagovati na tu najavu", rekla je Gojkovićeva.

Kako je ranije javio Novosadski radio 021, pripadnici neonacističkih
organizacija u Srbiji planiraju da 7. oktobra u Novom Sadu održe skup pod nazivom "Srpski marš - marš za jedinstvo Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: